maanantai 24. lokakuuta 2016

Lastenosaston päätös & Da Nang


Kaksi viikkoa lastenosastolla meni vikkelään ja nyt olen jo kirurgisella. Harkkakaveri lähti kahdeksi viikoksi lomailemaan, mutta kivaa oli kun sain kolme hollantilaista harjoittelijaa samalle osastolle. Tosin, koska ovat varhemmassa vaiheessa opintojaan ja arkoja harjoittelemaan kanylointeja ja infuusioita, jouduin minä hommiin koko ekaksi päiväksi. No, saapahan harjoitella käden taitoja.

"Levon hetki kun lyö..."

Koska kirralla eka päivä vasta takana, niin muutama sananen viikonlopusta ja lomailusta. Vietin rentouttavan viikonlopun lähikaupunki Da Nangissa oikein mukavassa hotellissa. Viikonloppu oli täynnä mopoilua, aurinkoa ja hyvää ruokaa. Tutustuinpa siinä jokivartta kävellessäni paikalliseen 26-vuotiaaseen Nguyeniin, joka sitten kierrätti minua mopollaan ja vaihdoimme kokemuksia hänen kertoessa vietnamilaisen arjesta ja minä suomalaisen. Tässä kuvasatoa.

Minä ja Nguyen

Da Nang



Eiiiii, roskia rannalla!!

Jotain käsittämätöntä syötävää kalaravintolassa... en syönyt!

Hoi Anin erikoisuus: Cao Lau


Näinkin paljon saa mahtumaan mopoon...

Palailen asiaan kun kirralla seuraavan kerran tapahtuu jotain mielenkiintoista, josta en ehkä ole vielä raportoinut. Ai niin, uskollisesti ensin Marleenaa ja sitten minua pitkään palvellut kännykkäni siirtyi viimein ajasta ikuisuuteen pudottuaan minulta noin kymmenennen kerran asfaltille ja jouduin asioimaan paikallisessa elektroniikkaliikkeessä. Nyt kai pitäis ehkä ainakin osastolta otettujen valokuvien olla parempia kuin tähän saakka.




3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Huh, aikamoista menoa siulla harjottelussa! Mikä on ollut tähän mennessä mielenkiintosinta? Meillä on menossa täällä tällä hetkellä perinteisen tylsä flunssakierre lapsilla😝 Tuo hotelliarvostelu aiemmassa postauksessa oli kyllä ihan loistava ja tosi tehokas😊

-Maruski

Ps.Rip iPhone 4! Palvelit hyvin ja pääsit pitkälle❤️

Asko & Irina kirjoitti...

Moi! <3

Kiva kuulla susta! Tsemppiä flunssien kanssa kotiin! Sisätaudeista en tykännyt grillauksen vuoksi, lapsilla oli ihan ok. Nyt kirralla on tosi kivaa, pääsee pistelemään eikä ole tungosta. Ens viikolla mennään leikkuriin, jee! Ja sitten synnytyksiin! Odotan innolla kunnon toimintaa =)

Halauksia! Ja terkkuja kotiinkin!

Marie kirjoitti...

Jotain käsittämätöntä syötävää...... 😂😂😂😂😂 Mä niin repesin täällä!!! 👍